Trainer Anita Paalvast

 

WinWin en Aikido

Anita (1969) ondersteunt teams en managers bij het vergroten van persoonlijke effectiviteit in communicatie, leiderschap en samenwerking.

Het is haar passie om mensen hun innerlijke kracht te laten ontdekken en inzetten via hun fysieke intelligentie, een dimensie die steeds meer aan terrein wint op gebied van gedrags- en cultuurverandering.

Anita weet uit jarenlange ervaring dat door hoofd (ratio), hart (emotie) en buik (intuïtie) bewust te integreren in onze communicatie, we als persoon veel effectiever worden. Aikido is hiervoor een prachtig middel. Zij beoefent de Japanse krijgskunst Aikido sinds 1992 en is een van de weinige vrouwen in Nederland met een derde graad zwarte band.

De samenwerking met Leo Sonneveld dateert van 2001 en sinds 2009 is Anita zelfstandig gevestigd en combineert zij haar ervaring in het bedrijfsleven met haar jarenlange ervaring en training op de aikido mat. Zij brengt hiermee haar passie en visie tot leven dat de universele principes en de levensfilosofie achter het Aikido zeer bruikbaar zijn in organisatie contexten zoals communicatie. Haar stijl is subtiel en krachtig.

Geef een antwoord